Wednesday, July 27, 2016

SERVIS : UPAH MEMBUAT ASSIGNMENT

SEBARANG UPDATE ATAU INFO TERKINI , SILA RUJUK DI BAHAGIAN SIDEBAR . 

CONTACT : NURUL , +60173346402  ( PREFERABLE ON WHATSAPP ) 



Assalammualaikum uolls . 

ANDA TIDAK CUKUP MASA UNTUK MENYIAPKAN ASSIGNMENT ANDA ?

ASSIGNMENT ANDA TERLAMPAU SUSAH , PAYAH NAK BUAT ?

ANDA TAK TAU NAK BUAT ASSIGNMENT ? ATAU MALAS ?

So lets assign me as your assignment writer ! All infos will kept well :D


Hari ni Nurul nak perkenalkan servis / produk terbaru yang Nurul tengah buat . Oleh sebab akhir akhir ni ramai upah Nurul buat assignment ( dr uni lain ) , Nurul rasa why not Nurul teruskan je aktiviti ni , sementelah Nurul suka buat assignment , sbb ai suka bt research . HAHAH 

Sebelum apa apa mari nurul kenalkan dulu qualification diri sendiri dulu . Okay Nurul seorang pelajar dr MSU dalam program Ijazah Perdagangan Antarabangsa ( Bach in International Business ) , yang straight dr STPM . So uolls can expect my level of assignments . Nurul akan terima upah assignment dr pelbagai bidang kecuali bidang profesional , mcm nurse ke doctor ke yang not my field . 



Subjek assignment yg Nurul terima 
  • Management
  • Business
  • Human resource 
  • etc , boleh wsp tanya dulu ok ?
Syarat nak htr assignment 
  • Sila bg tempoh , sekurang kurang nya seminggu . Untuk 4 hari pertama Nurul akan bg finalize draft , lepas tu owner akan tgk , either ada benda yg salah . So the whole week adalah hari membuat assignment .
  • Perlu bagi deposit masa assign assignment , sekurang kurangnya 50% dr jumlah sebenar . Kemudian baru Nurul akan proceed buat assignment , apabila dah siap , bank in balance amt dulu , baru Nurul bg full done assignment . 
  • Kalau ada special request , sila bagi tahu siap siap . 
Upah assignment 
  • Upah assignment Nurul murah murah je dr orang lain. 
  • Nurul tentukan upah mengikut jenis assigment ( susah , intermediate , senang )
  • Nurul juga tentukan upah mengikut jumlah page . 
Privacy 
  • Sebarang maklumat tentang owner assignment akan dirahsiakan , jgn risau ! 
Sila whatsapp +60173346402 , untuk quotation assignment . Thankyou fr reading peeps !


Other tags that may help ,

  • siapa ada buat part time buat assignment 
  • perlukan pembuat assignment 
  • nak cari orang buat assignment
UPDATE : 5/10/2016

Process flow utk job assignment dgn saya adalah ;
  • Assign tajuk and klu saya setuju , bank in DEPO ( 50% ) . Assignment hanya akan mula di buat jika depo telah di beri .
  • Saya akan siapkan sebelum tarikh submission , and no fussy ( buat assignment perlukan mood ). Paling lewat saya akan bagi adalah seminggu sblm tarikh submission . 
  • Lepas siap , saya akan screenshot dulu assignment tuh , and bg cust for checking . 
  • Kalau cust dah puas hati , bank in balance payment dulu , baru saya bg softcopy . 
Currently , hanya terms kat atas je saya sgt strict . Saya terima depo dulu utk bukti yg awak mmg nk saya bt assignment and screenshots only will given after assignment is done. And cust ada hak utk tidak bayar serta merta , bila dah nak submit baru nak byr balance pun takpe, even saya dah siapkan lama . ITU HAK PELANGGAN . Hak saya adalah hold assignment sampai payment done. 

Subjek yang saya buat ;
  • Subjek business
  • Human resource 
  • Administation
  • Management 
  • Subjek principles
And any related , STRICTLY NO CORE SUBJECTS , dan currently saya tak amek job utk THESIS ATAU RESEARCH . Next year , insyaallah blh pertimbangkan sbb sem ni br saya amek research methodology . Untuk lagi mudah , masa awak msj saya tu , hantar sekali TAJUK ASSIGNMENT / DATELINE / REQUIREMENT at one go . Senang saya decide terus harga. Dateline sangat mempengaruhi harga saya ya . Tp bukanlah makin lama awak bg makin murah , two weeks or one weeks in advance should be nice . Harga saya ada dua , last minute dan normal ( plenty of times ) . 

Dan satu  lg , believe in me bukan assignment awak sorang je saya buat , dan kenapa bila awak tanya assignment awak dah siap ke belum , tak siap lg adalah di sebabkan mungkin sebelum queue awak , ada 2-3 orang lg . Saya tau kerja saya , dan bila saya nak buat yang pastinya sebelum submission date awak , so jangan risau :D Haaa , satu lg , kalau awak ada banyak assignment dan perlu saya buat , silalah hantar at one go jugak supaya sy tak rasa bersalah nak caj mahal mahal . 

Harap clear dgn update ni dan if ada apa apa nak tanya boleh direct whatsapp saya okay . Nurul - +60173346402

UPDATE : 15/10/2016

Hai uolls . In case korang tertanya tanya subjek apa yg betul betul saya amek , saya bg screencapture subjek yg saya dah amek selama dekat MSU , dan alhamdulillah , tak pernah dapat kurang dr B- ok . Semuanya A, A-, B+ , dan B- shj dan satu C , waima managerial accounting . Tu je satu satunya yg C dalam semua subjek occay.

Sem ni nurul amek Research , Shipping , Int Buss Lawa, English for Occupation dan satu lg , Int Logistics Management . So korang blh tgk eh kalau rasa ragu ragu saya ni study subjek apa je . Oh btw welcome .

SILA PM KALAU BERMINAT , +61073346402 . Kita nego sampai jadi ok :)

Key : upah buat assignment , upah buat assignment 2016 , upah buat assignment murah , servis buat assignment 

No comments: