Tuesday, November 8, 2016

Feedback Job Assignment

Assalammualaikum uolls 

Alhamdulillah , rezeki kerja assignment semakin hari semakin banyak, tak pernah satu hari tak ada booking . Syukur sangat kerana orang dah makin percaya dengan saya , ada tuh mesej ckp kawan saya suruh mesej awak . Terima kasih uolls ! 


Kat atas ni adalah list assignment to do beberapa hari yg lepas , sikit ke korang rasa ? Ini dateline untuk minggu yang sama . Aku selalu buat partition mengikut minggu , so senang aku tengok kerja yg mana aku kena siapkan dulu . 


Ini pulak update hari ni punya . Aku ada softspot kepada client yg ckp akak kerja dik , tak sempat , atau client yg ckp tak dan nk buat kerja ni . Walaupun aku dah pack, aku cuba jugak masukkan klu boleh dimasukkan lah , bukanlah semua aku rembat . Yg mana bg aku mudah atau pernah buat , aku bantu lah . Mana yg susah , payohh tu mmg awal2 sis tolak .

Kalau dikira , dalam seminggu aku ada lebih kurang 7-8 assignment untuk disiapkan . Kalau nak dibandingkan masa awal2 aku buat kerja assignment ni, dengan list yg mcm ni , confirm aku dah serabut , confirm aku dah stress , confirm aku rasa aku nak give up . Masa awal2 dulu, 3 assignment dalam masa seminggu pun aku stress . 

Sekarang alhamdulillah , aku dah berjaya cope dengan time management aku . Member aku semua cakap banyak nya assignment , boleh ke buat ? Kita buat dia , bukan dia buat kita . Semakin lama aku buat kerja ni, semakin aku dapat kenalpasti silap aku masa dulu . Dulu kerja assignment aku tk banyak , so aku rileks . Satu assignment , dua tiga hari aku siapkan. So bila sekali datang , aku stress gila !


Macam sekarang , once aku dah start buat satu assignment tu, aku akan cuba siapkan waktu tu jugak ataupun hari tu jugak . Whatever its is , mesti . Kalau aku tak buat mcm tuh , mau pecah otak aku . Lagi2 dateline yg sama ni, subhanAllah dia punya stress maximum . Dia bukan stress nak buat tau, dia stress nk cari mood , cari idea. Aku kalau cari mood dekat dua jam jugak tau , aku tengok Running Man dulu, aku tengok online shop dulu, google google sikit, baru dapat momentum tuh . Bukan sekali buat , pedapowww idea .

Ok enuf said . Aku kan dah lama sangat nk share testimoni atau feedback dr client , tapi asyik tak berkesempatan je . I am too busy yunooooo . So hari ni saya belanja beberapa feedback dr client saya , some existing client , some new client , some sekali bagi 3-4 assignments . Syukran ya sisthorrr . 

 

Aku amek assignment yg mana aku rasa aku boleh buat dengan baik. Aku tak semberono amek job hanya untuk duit . Kan aku dah ckp aku ada soft spot utk part time student , so aku cuba kan juga aku mampu bt assignment utk diorg . Lepas tu sekarang aku ada backup kalau aku tak sempat atau terlampau pack , in case je aku mintak tolong member aku . Ada job yg aku bg kat diorg , rezeki share sheshameeee 

Ok enuf for today . Aku nak study, jap lagi kul 9 exam ! Wish me the best :D

LATEST UPDATE & TESTIMONI 







LATEST : 25 APRIL 
*STILL THE LOWEST IN TOWN . ALHAMDULILLAH*




2 comments:

cik violet said...

berapa charge buat assigment?

Nurul Hidayah said...

mesej / wsp : +60173346402